Wij maken bescherming leuk!

SHIN ART is een exclusief voetbalmerk voor voetballers. Wij maken voetbalbescherming leuk. Al sinds een aantal jaar zijn voetballers verplicht scheenbeschermers te dragen tijdens wedstrijden. Onze gedachte: Als het toch moet, waarom maken we er dan niet iets gaafs van? 
Vijf jaar geleden begon SHIN ART als custom scheenbeschermers merk met het aanbieden van de meest comfortabele custom scheenbeschermers aan voetballers. We begonnen klein, maar groeiden snel uit tot een van de grootste custom scheenbeschermers merken in West-Europa. Nu bieden we niet alleen maar de beste en meest comfortabele custom scheenbeschermers aan, maar breiden we ons assortiment uit met producten om nog meer de status van exclusief voetbalmerk te verkrijgen.
SHIN ART focust zich op het aanbieden van de beste en hoogste kwaliteit producten en dat is precies de reden waarom we samenwerken met veel professionele voetballers. Wat willen zij hebben en wat juist niet? Maar ook: Wat wil jij hebben en wat wil jij niet hebben? We streven ernaar om onze exclusieve voetbalproducten te blijven verbeteren en daarom waarderen we jouw feedback en review. Laat ons weten wat je van onze producten vindt, zodat we weten of we nog steeds goed bezig zijn, of enkele aanpassingen moeten maken om onze producten nog geweldiger te maken!
De laatste 5 jaar hebben we heel veel custom scheenbeschermers gemaakt voor profvoetballers. We hebben een aantal van hun meningen over onze producten hieronder neergezet:
'Ik draag mijn custom scheenbeschermers van SHIN ART sinds het begin van 2018. Ze zijn super comfortabel en ik vind het ontwerp top!
⭐⭐⭐⭐⭐
Marco van Ginkel, professioneel voetballer van Chelsea FC


'Ik draag de custom scheenbeschermers van SHIN ART nu 3 seizoenen en sinds kort gebruik ik ook de luxe toilettas. Super fijne en hoge kwaliteit producten!'
Wouter van der Steen, professioneel voetballer van SC Heerenveen


'Na een lange blessure, begon ik na de winterstop in 2018 weer met voetballen met mijn custom scheenbeschermers van SHIN ART. Het ontwerp is gruwelijk en ze zijn erg sterk en comfortabel!'
Sven van Beek, professioneel voetballer van Feyenoord Rotterdam


'Het is nice om persoonlijke dingen op mijn scheenbeschermers te kunnen zetten en deze dingen telkens met me mee te nemen wanneer ik het veld op stap om een wedstrijd te spelen.'
⭐⭐⭐⭐⭐
Stefano Lilipaly, professioneel voetballer van Bali United FC

Dat is gaaf, he? Begin nu met het ontwerpen van jouw custom scheenbeschermers! Maak een eigen ontwerp in onze ontwerp tool en vergeet je niet aan te melden voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van al het nieuws en het ontvangen van een 10% kortingscode!